Szolgáltatások

 

Nyílászárók értékesítése, kiszállítása és helyszíni szerelése:

-bejárati ajtók

-beltéri ajtók

-ablakok

-redőnyök, reluxák, párkányok és egyéb kiegészítők

 

Elemes konyhabútorok és egyedi bútorok értékesítése, kiajánlott alvállalkozóink által igenyelhető felmérés, kiszállítás és helyszíni szerelés is. 

 

Konyhai gépek, mosogatótálcák, csaptelepek és kiegészítők értékesítése.

 

Laminált padlók és kiegészítők értékesítése.

 

Netfront ajtófrontok értékesítése.

Általános információk

 

RENDELÉS:

 • Megrendelésnek csak a megrendelő és a 3x-ker Kft. által cégszerűen aláírt, dátummal ellátott megrendelés visszaigazolás tekinthető. Szóbeli megrendelésre és a megrendelés módosításra nincs lehetőség. A megrendelés írásban történő módosítására rendeléstől számított 1 munkanapig van lehetőség.
 • Kérjük körültekintően adják le a rendelésüket, forgalmazott nyílászáróink és konyhabútoraink az Önök igényei alapján egyedileg készülnek a megadott méretekkel, így utólagos módosításokra már nincsen lehetőség.

ÁRAK:

 • Termék ára a kiszállítást, helyszíni rakodás költségét és a termék összeszerelését, beszerelését nem tartalmazza, ennek ára megrendeléskor külön megegyezés szerint történik!
 • A megrendeléskor a bruttó vételár 30-50%-ának a megfelelő foglaló megfizetésére van szükség, mely a megrendelt termékek gyártása megkezdésének feltétele.
 • A késztermék szállításának, elszállításának, illetve átadásának feltétele a végösszeg megfizetése. Amennyiben a megrendelő a foglaló megfizetésével késedelembe esik, úgy a szerződésben vállalt határidő a késedelmes napok számával meghosszabbodhat.
 • A megrendelt termékek a végösszeg kiegyenlítése után kerülnek a megrendelő tulajdonába. A végösszeg kiegyenlítésének elmaradása esetén cégünk jogosult a ki nem fizetett termékeket a beépítés helyéről kiszerelni, birtokba venni és elszállítani.  

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:

 • A szállítási /gyártási/ határidő 2-12 hét gyártótól függően. A terméket a megérkezéstől számított 2 hétig tudjuk tárolni /ha ki van fizetve a teljes összeg/, ez után heti 5.000,- Ft számolunk fel tárolási díjat.

FELMÉRÉS, SZÁLLÍTÁS ÉS SZERELÉS

 • Cégünk kizárólag a termékek értékesítésével foglalkozik, igény esetén a szállítási és szerelési feladatokra tud ajánlani alvállalkozó szakembereket, kalkulált tájékoztató jellegű összegeket mi is tudunk adni, de ezek költségeit ők határozzák meg a munka nagyságrendje alapján, ezek pontos összege vásárló és az alvállalkozó megállapodásakor közöttük jön létre.

GARANCIA:

 • A vásárló ha nem kérte rendelés előtt cégünk által ajánlott szakember helyszíni felmérését, illetve átvétel utáni beszerelését, akkor meggyőződött, hogy megfelelő méretű terméket rendelt, mivel ilyen esetben rossz méret miatti reklamációt az üzlet nem fogad el. 
 • Megrendelő minden esetben az áru megérkezésekor az árut mennyiségileg és minőségileg köteles átvizsgálva átvenni.
 • Általános szerződési feltételeink, valamint a termékre vonatkozó kezelési- használati útmutatások figyelembe vételével termékeinkre 1 év garanciát vállalunk. Ezen időn belül biztosítjuk, hogy a termék gyártási hibáira visszavezethető meghibásodása esetén azt díjmentesen kicseréljük. Ezen igény azonban elvész, ha a terméket nem a műszaki körülmények között építették be, illetve nem annak megfelelő környezetben használják, ill. szakszerűtlen beépítésből adódik a Reklamációt az üzletünk csak írásbelileg és a hozzá csatolt fotók alapján fogad el.

 

 

Általános szerződési feltételeink megtekinthetőek az oldal alján az információk menüpont alatt.